top of page

Brand Management

Om Brandmaster
 

Brandmaster er skabt til marketingfolk, der sigter mod bedre kontrol, forbedret effektivitet og muligheden for at få samlet al kommunikation på tværs af organisationen.

Løsningen fra Brandmaster giver mulighed for at præsentere alle detaljer og indhold omkring virksomhedens brands og markedsførings aktiviteter i en online platform, der automatisk indsamler, organiserer og deler på tværs af hele organisationen og associerede virksomheder. Løsningen administrerer dine brand – og marketing elementer online, og sørger for, at det kun er opdaterede elementer der er tilgængelige. Samtidig har du som brand og marketingansvarlig fuld indsigt i, hvordan, hvornår og hvor virksomhedens brand og marketing elementer anvendes. Administrer din markedsføring online og opnå fuld kontrol over fortidens, nutidige og fremtidige markedsføringsaktiviteter.

 

Brandmaster giver dig kontrol over dine marketingudgifter, og skræddersy din kommunikation og aktiviteter for de optimale resultater. Brandmaster har løsninger til Brand Management, Marketing Management og Employer Brand Management.

Integrationer
banner.jpg
Ønsker du mere information:

Du kan altid kontakte os enten på telefon 70272840

eller pr. e-mail info@attention.dk

bottom of page