top of page

Rådgivning og konsulentydelse

Attention hjælper dig med: 

Analyse og kravspecifikation

Dit behov er med en lille tvist, som kan kræve tilpasning, eksempel hvor løsningen skal levere data til virksomhedens andre systemer. I den forbindelse hjælper Attention Solutions med en analyse af jeres konkrete behov samt sikrer udarbejdelsen af en entydig kravspecifikation.

Installation og tilpasning

Fra dag 1 skal I have fuld udnyttelse af systemerne, er det vigtigt at fintunes til Jeres dagligdag.  Først tilpasning af web-portalen, så designet følger jeres brand. Virksomhedens krav til brugertilgang, hvor der skal opstilles regler for hvem-der-må-hvad – hvornår? Mere praktisk er hvilke downloadformater filer skal kunne hentes i og hvilke registreringsfelter skal i bruge? Attention Solutions hjælper med at skræddersy løsningen til netop jeres behov.

Uddannelse

Indførsel af et DAM system, Brand Management eller Grafisk Workflow er ofte lig ændrede arbejdsgange, nye muligheder og måder at gøre ting på. For Attention Solutions er det vigtigt at brugerne bliver hjulpet bedst mulig på vej, ved at blive trænet i de nye systemer. Mere end 25 års erfaring siger at uddannelse skaber det bedste fundament for en succesfuld implementering.  Uddannelse sker on-site ude i virksomheden, hvor vi træner enkeltpersoner og grupper i brugen af løsningerne. Der kan være forskellige behov alt efter arbejdsfunktion, hvorfor uddannelsen altid bliver tilpasset individuelt. 

Support

Lad os være ærlige – det er avanceret teknologi, så der kan opstå problemer.  Hjælpen er ikke længere væk end et telefonopkald eller en e-mail. Attention Solutions står klar til at hjælpe og kan både tilbyde ad - hoc support eller SLA-aftaler, hvor I er sikret at vi træder til inden for en aftalt tid. 

banner.jpg
Ønsker du mere information:

Du kan altid kontakte os enten på telefon 70272840

eller pr. e-mail info@attention.dk

bottom of page