top of page

Rådgivning og konsulentydelse

Hvad tilbyder vi 
 

Analyse og kravspecifikation

Vi får ofte stillet spørgsmålet ”hvad har vi brug for?” og gennem vores erfaring fra flere hundrede installationer, kan vi hurtigt estimere hvad en løsning skal indeholde. Men vil altid være et lille tvist, som kan kræve speciel tilpasning eller hvor DAM-løsningen skal levere data til andre systemer. 

 

I den forbindelse kan vi hjælpe med en analyse af jeres konkrete behov samt udarbejdelse af kravspecifikation. 

Installation og tilpasning

For at få fuld udnyttelse af systemerne, er det vigtigt at det hele tilpasset til det rette behov. Det gælder både hvilke felter der skal kunne registreres, hvilke downloadformater filer skal kunne hentes i og ikke mindst tilpasning af web-portalen, så designet følger jeres brand. Det kan også være at I stiller specielle krav til brugertilgang, hvor der skal opstilles regler for hvem-der-må-hvad.

 

Hos Attention Solutions har vi mange års erfaring med installation og tilpasninger af DAM-løsninger, så vi kan hjælpe med at skræddersy løsningen til netop jeres behov.

Uddannelse

Indførsel af et DAM system kan ofte betyde ændrede arbejdsgange, nye værktøjer og måder at gøre ting på. Det er derfor vigtigt at brugerne bliver hjulpet bedst mulig på vej, ved at blive trænet i de nye systemer. Erfaringen siger at det skaber det bedste fundament for en succesfuld implementering. 

 

Uddannelse sker oftest on-site, hvor vi træner enten enkeltpersoner eller grupper i brugen af løsningerne. Der kan være forskellige behov alt efter arbejdsfunktion, hvorfor uddannelsen altid vil blive tilpasset individuelt. 

Support

Lad os være ærlige – det er avanceret teknologi, så der kan opstå problemer. Men hjælpen er ikke længere væk end et telefonopkald eller en e-mail. Vi står klar til at hjælpe og kan både tilbyde adhoc support eller SLA-aftaler, hvor I er sikret at vi træder til inden for en aftalt tid. 

Integrationer
Ønsker du mere information:

Du kan altid kontakte os enten på telefon 70272840

eller pr. e-mail info@attention.dk

bottom of page